Британската полиция заяви в сряда, че преразглежда решението да не се

...
Британската полиция заяви в сряда, че преразглежда решението да не се
Коментари Харесай

Нова снимка от парти с Джонсън промени плановете на лондонската полиция за разследване

Британската полиция съобщи в сряда, че преразглежда решението да не се проверява събиране, извършено в офиса на премиера Борис Джонсън в " Даунинг стрийт "  по време на Коронавирус блокирането в цялата страна.

Причината за решението е появила се нова фотография на събитието, заяви " Ройтерс ".

Полицията вече проверява 12 събирания, извършени в офиса и резиденцията на Джонсън, като английският водач участва на някои от събитията.

Джонсън към този момент се извини за държанието и даде обещание да промени културата. Докато преглежда изказванията, полицията отхвърли четири събирания, в това число едно, което включва онлайн коледен тест на 15 декември.

Въпреки това таблоидът Mirror публикува нова фотография в сряда от събитието, която демонстрира, че Джонсън стои до двама членове на личния състав и до отворена бутилка шампанско.

Лондонската столична полиция съобщи, че преди този момент е оценила събитието и е решила, че то не дава отговор на прага за престъпно следствие. " Тази оценка в този момент се преразглежда ", сподели представител.

Разкритията към Джонсън повдигнаха въпроси по отношение на неговата преценка и принудиха някои членове на личната му партия да го призоват да подаде оставка.

Полицейското следствие продължава и пълният вътрешен отчет на висшия чиновник Сю Грей ще бъде оповестен, откакто полицията завърши следствието си.

Премиерът към този момент отхвърли апелите да хвърли оставка. Оставки подадоха обаче няколко негови сътрудници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР